Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Bunnyca Vrsta jela:Predjela, Povrće Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:2 h Težina pripreme:3/5 Broj osoba:4
(br. glasova 11)
Uputstvo za pripremu jelaSMESA
Ispečena paprika se ostavi da se ohladi, potom se oljušti, očisti od semena i peteljki i ostavi da se ocedi.Plavi patlidžan se ispeče, ohladi i oljušti.Izvade mu se semenke i takođe se ostavi da se ocedi. Paprike se samelju i smesa se prži na ulju, uz stalno mešanje, pa se otprilike na polovini prženja doda se plavi patlidžan, posoli i dospe malo sirćeta, pa se sve uprži zajedno. Po zelji mozete dodati beli luk.Kada je gotovo, sipati u tegle i staviti u toplu rernu da se zapeče.
Od navedene kolicine ja sam dobila pet ovih manjih teglica kao na slici.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.