Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Luk očistiti, iseckati na sitne kockice i izdinstati na maslinovom ili običnom ulju.
Paradajz iseckati na kocke, dodati izdinstanom luku i ostaviti da se krčka. Začiniti.
Nakon 20-25min. ubaciti pavlaku za kuvanje i kuvati zajedno nekih 5min.
Špagete skuvati i procediti. Preliti sos preko skuvanih špageta.
Dodati par listova svežeg bosiljka.
Saveti
U ovo jelo se mogu dodati i šampinjoni ili neke druge gljive, kao i slanina.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.