|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
dodaj dodaj fotografiju
Sastojci

BABURE PUNJENE SA PASULJE
6 komada babure
250 gr pasulja
1 kom veza zeleni
5 glavica crnog luka
2 čena belog luka
so , biber po ukusu
aleva paprika po ukusu
peršun po ukusu
1 kašika začina C
1 kašika ulja

BABURE PUNJENE SA PASULJEM
ukusu
Kuvar: OKEAN
Vrsta jela: Jela od povrća
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 45 min
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 8)
Uputstvo za pripremu jela
BABURE PUNJENE SA PASULJE
Priprema: Pasulj potopite, skuvajte (prvu vodu bacite). U drugu dodajte seckanu zelen i 2 glavice crnog luka i kuvajte s pasuljem. Na ulju propržite 3 glavice crnog luka, dodajte alevu papriku,začin c so biber pasulj i peršunov list. Posolite. Ovim filom punite paprike i poređajte ih u podmazanu vatrostalnu posudu. Prelijte vodom u kojoj se pasulj kuvao i svaku papriku prelijte s malo ulja. Stavite u zagrejanu rernu i zapecite.

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here