|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Bataci i grašak iz rerne
I prilog i glavno jelo, bez masnoće, odlično!
Kuvar: Torbica
Vrsta jela: Jela od povrća, Jela od mesa
Posebnosti: Jela bez glutena, Jela bez laktoze, Pogodno za malu decu, Pogodno za trudnice
Vreme pripreme: 2 h
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 11)
Uputstvo za pripremu jela
SASTOJCI
Naseckati luk, pomešati ga sa graškom, mirođijom i solju, rasporediti u keramiču tepsiju, odgore staviti batake. Zaliti sa čašom vode. Upakovati sa folijom odgore i staviti na 2h u rernu na 180 stepeni, rerna sa ventilatorom. Ako vam je meso odleđeno kao i povrće, biće dovoljno 1h. Na kraju skinuti foliju i ako imate opciju infra red kao ja, stavite na 15 minuta da dobije boju.

Saveti
Ja sam meso direkt iz zamrzivača stavila zajedno sa smrznutim povrćem, tako da ovo može biti varijanta odličnog jela bez po muke. Rerna sve završi za vas!


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here