Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaUSPINOVANJE,DODAVANJE...
Ušpitnovati šećer sa vodom, dodati margarin i mešati dok se ne rastopi. Dodati mlevene lešnike, mleveni keks i žele bombone, dobro izmešati i sa prohladjenim. Filovati prvo batone pa preko staviti ravan list oblande i onda okrenuti na tacnu. Rastopiti u toploj vodi čokoladnu glazuru i preliti je preko batona.
TOPLJENJE
Rastopiti u toploj vodi čokoladnu glazuru i preliti je preko batona.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.