|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Bejgl
Mekano i fino testo
Kuvar: m2m2
Vrsta jela: Testa
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 1,5 h
Težina pripreme: 2/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 10)
Uputstvo za pripremu jela
TESTO
U brašno umešati malo šećera, malo soli, kesicu suvog kvasca, ulje i mlaku vodu, pa umesiti testo. Ostaviti na toplom da naraste. Testo premesiti i podeliti na osam jednakih jufkica. Razvaljati svaki lopticu u glistu. Obmotati svaku oko šake, tako da im se krajevi sastavljaju na dlanu. Krajeve namazati vodom pa ih dobro pričvrstiti jedan za drugi. Bejgle kuvati u ključaloj vodi oko minut sa svake strane. Premayati ih umućenim jajetom i peći oko 30 minuta na 200 stepeni.

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here