Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
U dubok lonac nalijemo vodu, stavimo naseckan luk, sargarepu i beli luk da se prokuva, onda dodajemo belo meso naseckano na kocke, zacinimo i odtavimo da se kuva. Po potrebi dolijemo vodu, krcamo dok meso ne omeksa.
Dodamo i krompir i ukuvamp.
Iyvadimo krompir i umeljimo viljuskom i dodamo pavlaku za kuvanje, umeljimo i maslac i dve kasike brasna i opet dodamo zacine.
Sipamo u vrelu masu i ukuvamo.
Stavimo persun i serviramo rucak.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.