Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:IvanaSK RR Vrsta jela:Supe i čorbe Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1,5 h Težina pripreme:2/5 Broj osoba:4
(br. glasova 11)
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
U serpu sipati dva litra vode, dodati oljusten ceo luk, meso iseceno na kockice, šargarepu i krompir. Kuvati na srednjoj vatri. Kad povrće bude skuvano izbaciti luk. I ako treba dodati jos vode. Tada staviti i začine.
Skloniti sa vatre i dodati umuceno jaje i pavlaku. Corbica ne sme biti previse vruca zbog jajeta. Vratiti na ringlu i ostaviti par minuta na srednoj vatri.
Kada se corbica podgreva, takodje, ne bi trebalo da provri, da se jaje ne bi odvojilo.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.