Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaGLAVNO JELO
Tikvoce oguliti i iseći na deblje šnite. Belo meso iseći na šnicle. U suvom teflom tiganju izgrilovati tikvice sa jedne i druge strane dok ne dobiju lepu zlatnu boju. U istom tiganju dodati šnicle i grilovati ih na isti način, i sa jedne, a i sa druge strane..I tikvice i šnicle belog mesa ređati naizmenično u silikonskom pekaču. Posoliti ih i dodati začinsko bilje.
Paradajz iseći na deblje kolutove. Poređati ih nepravilno između tikvica i šnisli.
Margarin otopiti na laganoj vatri, dodati prezle, pavlaku, mleko, začinsko bilje i sve zajedno mešati dok se ne dobije kompaktna smesa. Preliti preko šnicli.
Peći na 180 C 30 minuta.
Uživati u prelepom ukusu sočnih, kiselkastih šnicli.
Dekorisati mirođijom. Prijatno.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.