Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Mozete ga praviti u kucnoj varijanti. Bude gotov za cas posla. Ako nemate pekac za hleb, mozete i u obicnoj tepsiji.
Kuvar:mama Jo Vrsta jela:Hleb Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:45 min Težina pripreme:2/5 Broj osoba:6
(br. glasova 8)
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI ZA HLEB
Najpre dobro promesajte brasna sa pzp i soli. Dodajte postepeno vodu i mesajte dok se ne sjedini lepo, na kraju dodajte ulje i dugo mesajte.
Na samom kraju dodaju se semenke i samo jednom lagano promesajte (prethodno sve semenke staviti u jednu posudu i lepo ih promesajte).
Pece se na 200stepeni oko sat vremena, ali zbog razenog brasna vrlo moguce da ce morati duze da se pece, ne brinite.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.