Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:dijana1* Vrsta jela:Torte Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:2 h Težina pripreme:2/5 Broj osoba:10
(br. glasova 12)
Uputstvo za pripremu jelaBISKVIT
Izmiksati sve sastojke i peći u četvrtastoj tepsiji veličine 24 × 40 cm na 200 C. Cackalicom proveriti kada je biskvit pecen. Kada bude gotov poprskati ga fantom.
KREMA
U provrelo mleko zakuhati šećer, gustin, puding. Kada se krema ohladi dodati margarin koji ste prethodno dobro izmiksali.
Kremu podelliti na 3 dela.
U prvi deo dodati mlevenu plazmu,
U drugi deo dodati istopljenu čokoladu,
A treci deo ostaje žut.
Slaganje:
Biskvit premazati kremom sa plazmom i preko nje složiti jaffa keks malo potopljen u mleko (čokoladni deo okrenut prema dole).
Preko jaffe premazati fil sa čokoladom i preko slagati piškote malo potopljene u fanti. Preko piškota premazati žutu kremu.
Tortu premazati šlagom.
Saveti
Ja sam pravila u manjoj tepsiji pa nije bilo mesta za slag ali i bez njega je extra ukusno:-)
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.