Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:IvanaSumanac Vrsta jela:Kolači Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1 h Težina pripreme:3/5 Broj osoba:6
(br. glasova 4)
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Otopiti čokoladu na pari,prvo tamnu,pa belu, sa kašikom margarina i
kašikom ulja. U veću činiju izmešati keks, kokos,
šećer, margarin i kikiriki (ja sam ga stavila u krpu,
pa sam ga usitnila čekićem za meso), pa dodati
otopljenu tamnu čokoladu.
Tako isto uraditi i sa belom čokoladom,s tim sto u smesu dodate 100g kokosa. Rukom dobro povezati
sastojke, pa staviti u frižider na par minuta.
Praviti kuglice, pa stavljati u korpice ili direktno
na tanjir.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.