Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Baget iseći ukoso na kriške debljine oko 1,5 cm.
Paradajz iseći sitno, dodati mu iseckan bosiljak. Posoliti, pobiberiti, dodati beli luk u prahu i maslinovo ulje. Izmešati dobro.
1. način
Baget premazati mešavinom maslinovog ulja i belog luka pa zapeći u rerni. Izvaditi, staviti smesu odparadajza i služiti.
2. način
Smesu od paradajza staviti na kriške bageta, preliti maslinovim uljem pa zapeći 10ak minuta.
Oba načina su ukusna, zavisi šta preferirate.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.