Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
U brašno najpre umešati prašak za pecivo, a zatim so. Dodati jogurt i ulje i zamesiti testo.
Testo rukama razvući u margarinom podmazan pleh. Preko testa razmazati pasirani paradajz ili kečap, zatim posuti isitnjenim sirom i sitno seckanom šunkom. Umutiti jaja pa preliti preko pice i na kraju posuti rendanim kačkavaljem.
Peći u rerni zagrejanoj na 200C oko 20 min.
Saveti
Po savetu jednog italijana,majstora pice, uvek na testo prvo razmažem pasirani paradjz a ne kečap. Zahvaljujući tome testo bude mekano i još ukusnije.
Sastojke koji idu na picu možete naravno menjati i orilagođavati sopstvenom ukusu i željama.
Ovo testo se brzo pravi iidealno je kada imate iznenadne goste :)
Prijatno!
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.