Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Filadendronka Vrsta jela:Torte Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:30 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:10
(br. glasova 5)
Uputstvo za pripremu jela
Redjati na tablo piskote namocene u mleku. Umutiti slag, pa mu dodati kiselu pavlaku. u drugoj posudi umutiti slatku pavlaku. Po potrebi u slag se moze umesati jedan zelatin, sve zavisi da linje slag kvalitetan i kreira cvrstu masu. Onda se redjansloj slatke pavlake, pa voca, pa slaga i kisele pavlake. Ukrasavanje po zelji.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.