Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:snezap Vrsta jela:Ostala jela Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1,5 h Težina pripreme:2/5 Broj osoba:4
(br. glasova 7)
Uputstvo za pripremu jelaPRELIV
vodu, ulje i so prokuvati i ostaviti da se ohladi
NADEV
proprziti na ulju sitno iseckan crni luk, zatim dodati iseckane sampinjone, vegetu i biber po ukusu.
KORE
U okruglu tepsiju podmazanu uljem slagati 4 kore u krug tako da jedan vrh kore bude u tepsiji, a drugi da viri. Tako sve 4 kore.
Preliti kore ohladjenim prelivom i poslagati sampinjone.
Ponovo slagati kore u krug i ponavljati isti postupak dok se ne utrosi sav materijal.
Zatim spiceve kora koji vire izvan tepsijee preklapati jedan preko drugog dok sve ne preklopite.
Pononvo preliti prelivom, izbockati viljuskom i peci na 200 stepeni dok ne porumeni.
Pecen burek prevrnuti tako da donja strana bude gore.
Seci i sluziti.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.