Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaBISKVIT
Umutiti zumanca sa margarinom,pa dodati secer.
Kada se to dobro umuti dodajte vanilu,so i mleko,dobro umutite pa postepeno dodajte brasno,pzp i kakao prah.
Zatim dodajte cvrsto umucen sneg od belanac,agano izmesajte da se sjedine smese.
Sipati u pleh na pek papir pa peci na 180 stepeni u unapred zagrejanoj pecnici oko 30 minuta.
GANAS
Istopiti cokoladu u slatkoj pavlaci na tihoj vatri.
Biskvit kada se ohladi izmrvite sto sitnije pa sipajte ohladjen ganas i umesite testo.
Ostavite da se dobro ohladi u frizideru pa pravite kuglice.
Potrudite se da budu iste velicine,mozete se sluziti i vagom.Staviti ih u zamrzivac dok spremate glazuru.
Otopite belu ili crnu cokoladu na pari sa 4-5 kasika ulja pa umocite stapic u cokoladu pa u kuglicu.Tako svaku pa vratite u friz na 10ak minuta
Umacite svaku kuglicu u cokoladu pa ih ukrasavajte po zelji...
pustite masti na volu sto se ukrasavanja tice.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.