Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaBISKVIT
Otopiti margarin mleko i secer i dodati plazmu. Rastaniti u kalupu za kolac i tepsiji.
DEO SA SIROM
Zelatin rastvoriti u vodi . Umutiti slatku pavlaku sa secerom pa postepeno dodavati zelatin. Kad se umuti dodati kajmak ili neslani sir i to izmesati kasikom i preliti preko dela sa plazmom. Ostaviti da se hladi.
ZELE OD VOĆA
Voce vodu i šećer staviti da se kuva. kad prokuva dodati prethodno rastopljen zelatin i pustiti da jos malo vri. Kad aw ohladi preliti kolac i ostaviti u frižideru da prenoći.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.