Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:knjigovodja Vrsta jela:Hleb Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1,5 h Težina pripreme:3/5 Broj osoba:8
(br. glasova 9)
Uputstvo za pripremu jelaTESTO
Pomesati šećer i kvasac pa pomešati sa malo mlake vode (od ukupne kolicine)i ostaviti da uskisne. U posudu za mešenje staviti pola količine brašna. Dodati so, mast, mleko, ostatak vode, semenke i nadošli kvasac. Uz postepeno dodavanje ostatka brašna umesiti testo. Ostaviti oko 30 minuta da naraste.
Za to vreme zemljanu posudu sa poklopcem staviti u rernu, te je uključiti na 200 stepeni. Kada je testo naraslo premesiti ga, formirati
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.