Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Ulupati 4 belanca u čvrst sneg,postepeno dodavati 4 kašike šećera i mutiti dok se šečer ne otopi.Neprekidno muteći mikserom,dodavati postepeno i 4 žumanceta,nakon toga umešati 3 kašike oraha,kašiku brašna i pola kesice C praška za pecivo. Smesu uliti u pleh obložen pek papirom i peći na 200 stepeni dok ne porumeni.Od preostalog materijala ispeći još dve takve kore.
Fil Umutiti šlag prema uputstvu sa kesice.Odvojiti 6 kašika od toga i dodati u kiselu pavlaku,dodati mlevenu plazmu i šećer.Sve dobro sjediniti.
Koru premazati polovinom fila,pa polovinom šlaga,poklopiti drugom korom i ponoviti postupak.Ukrasiti šlagom po želji.
Kore možete natopiti čokoladnim mlekom i tokom filovanja.
Saveti
Torta je zaista ukusna,sočna i vrlo zahvalna,velika je i nekoliko puta sam je pravila za rođendane i slave. Čak možete i izbaciti tu treću koru,bude dovoljno velika.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.