Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
150 gr butera otopiti i pomesati sa malo plazme. Ja sam je iskreno dodavala postepeno tako da je nisam iskoristila u potpunosti. Masu mesajte i polako dodajte plazmu dok masa ne bude potpuno sjedinjena ali ne previse cvrsta. Sa dno serpe otprilike velicine malig tanjira stavite pek papir (samo isecite krug koji za 1 cm prelazi dno i dobro ga utabajte) pa masu od plazme utabajte na dno i oko zidova serpe ali napravite lepo udubljenje i da zidovi budu deblji. Fil: pavlaku, secer i buter stavite u serpicu i kuvajte dok ne provri. Pa potom ubacite cokoladu i samo prekrite na 5 minuta. Nakon 5 min. mesajte masu dok se sve lepo ne sjedini pa nalijte u serpu preko plazme. I stavite u frizider na neka 2-3 sata. Kad trebate da izvadite iz serpe prvo prodjite nozem preko ivica kako bi se sve lepo odvojilo i prevrnite u tanjir skinite pek papir i okrenite tart.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.