Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaČORBA OD LEĆE
Crni luk, šargarepu i paštrnak očistit pa iseći na kockice.Na malo ulja propržiti crni luk a zatim dodati šargarepu i paštrnak te sve zajedno kratko propržiti.Dodati opranu leću i dinstati sve dok leća napola ne omekša. Potom sipati oko litar vode (može i malo više ako hoćete da je čorba ređa.) Kuvati dok sočivo potpuno ne omekša.Brašno razmutiti u mleku pa dodati u čorbu i kuvati još pet minuta. U gotovu čorbu umešati sok od limuna i pavlaku.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.