Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaČORBA OD SPANAĆA SA PIRIN
Pirinač oprati i ocediti. Crni luk sitno iseckati i propržiti deset_ak minuta, dodati šargarepu isečenu na kolutove i meso isečeno na kockice.Kada meso omekša, dodat dobro opran i iseckani spanać, mladi crni luk i sve zajedno propržiti sa ostalim sastojcima.Zatim dodati pirinač, pola kašičice mlevene paprike, posoliti i pobiberiti.Naliti vodom i kuvati oko petnaest minuta da se pirinač skuva.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.