Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Uzeti vecu serpu i ubaciti batake karabataka da se dobro ukuvaju. Dodati zacine i naseci luk i sargarepu i jedan veci krompir.To kuvati dok ne omeksa, a meso pocne da se raspada. Izvaditi meso i lepo na komadice odvojiti od koske i vratiti u serpu.Dodati i C bujon za supu.
U drugi mali sud otopiti mast i dodati brasno,pa napraviti zaprsku. Ubaciti u sud u koji kuvamo corbu i zaprziti.
Po potrebi dodati jos Začina C sa ukusom piletine da bi pojacalo aromu.
Prijatno.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.