Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSMESA
Izmešati meso, iseckan beli luk, skuvani pirinač, margarine, začin C sa ukusom piletine, biber. Dobro izmešati I rukama praviti loptice. Spustati ih u vrelu vodu I kuvati par minuta. Staviti ih u posudu za služenje.
Iseckan crni luk propržiti sa senfom. Ideju za piletinu pripremiti o uputstvu I izmešati je sa uprženim lukom. Preliti preko loptica. Zapeći oko 30 min. na 200 stepeni. Posuti peršunom I tucanom paprikom.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.