Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
Jaja poređati u šerpu,naliti vodom(da ogreznu),dodati so i šerpu staviti na vatru.Kuvati oko petnaestak minuta(zavisno od toga želite li da budu tvrđe kuvana ili mekše kuvana).Ocediti vodu,naliti hladnom vodom.Ostaviti da se ohlade.Jaja obrisati.
ZA PREMAZIVANJE
Belance razmutiti viljuškom.Motive na salvetama iseckati i ostaviti gornji sloj(na kome su motivi)a ostale delove odstraniti.Jaje premazati belancetom,zalepiti motiv,pa i motiv premazati belancetom kako bi se zalepio za jaje.Pripremljena jaja složiti u korpicu
Saveti
Svima u redakciji,kao i svim korisnicima portala,želim srećan Uskrs.HRISTOS VASKRSE!
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.