Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Karfiol iskidati na cvetove i obariti u slanoj vodi.Pilece belo meso iseci na male snicle.Posebno sjediniti mlevenu papriku,beli luk u
prahu,zacin c i biber.Dobijenom mesavinom natrljati pilece snicle.Otopiti margarin,dodati brasno i kratko proprziti.Postepeno dolivati mleko i kuvati uz neprestano mesanje dok se ne zgusne.Vatrostalnu posudu podmazati uljem,poredjati pilece meso,na svako parce staviti cvet karfiola i preliti besamelom.Peci u
zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok se ne uhvati korica.Posuti kackavaljem i vratiti u rernu da se kackavalj istopi.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.