Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Iva6 Vrsta jela:Jela od mesa Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:45 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:4
(br. glasova 5)
Uputstvo za pripremu jela
Crni luk,paradajz i papriku ocistiti i iseci na kockice,a beli luk
ispasirati.Sampinjone iseci na listice,piletinu na krupnije kocke.Na
malo ulja proprziti crni i beli luk,zatim dodati piletinu i kratko je
prziti dok ne promeni boju.Umesati papriku i paradajz i kuvati na
umerenoj temperaturi dok ne pusti sok,pa dodati sampinjone i
kukuruz.Zaciniti po ukusu pa nastaviti kuvanje dok svi sastojci ne
omeksaju,a suvisna tecnost ne uvri.Pirinac obariti u slanoj vodi i
ocediti ga od suvicne tecnosti.Pred kraj dinstanja dodati pirinac.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.