Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:srkiniko Vrsta jela:Supe i čorbe Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:2,5 h Težina pripreme:1/5 Broj osoba:5
(br. glasova 40)
Uputstvo za pripremu jelaSUPICA
Meso oprati pod mlazom hladne vode i staviti ga dublju šerpu, sa dosta vode prekriveno i posoliti. Šargarepu očistiti i izrendati, takođe i luk očistiti i iseći na sitne komadiće i dodati mesu. Kuvati na srednjoj vatri. Kuvati oko 1,5 sat da meso bude dobro skuvano. Po potrebi doliti jos vode. Dodati začin c. Promešati. Kad je meso skuvano izvaditi ga i iseći na sitne komadiće, 2 gnezda fide izdrobiti i staviti u šerpu, meso vratiti još malo da se kuva sa fidom, po potrebi još doliti vodu, promešati i kuvati još par minuta. Na kraju dodati sitno iseckani peršun.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.