|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
DOMAĆA NUTELA NA MOJ NAČIN
Jednostavna priprema čokoladnog namaza koji podseća na nutelu.
Kuvar: snežana 60
Vrsta jela: Namazi
Posebnosti: Pogodno za malu decu, Pogodno za trudnice
Vreme pripreme: 45 min
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 10
(br. glasova 10)
Uputstvo za pripremu jela
SASTOJCI ZA NAMAZ
U šerpicu odgovarajuće veličine stavite slatku pavlaku, C vanilin šećer i med, u mom slučaju fruktozu. Stavite na ringlu, neka bude niža temperatura, i zagrevajte. Dodati komade čokolade i kakao prah. Mešajte sve dok se ne dobije glatka masa kao glazura od čokolade. Dodajte ekstrat, promešajte i sipajte u teglicu. Ostavite da se ohladi. Zatvorite i stavite u frižider. Rok trajanja je kao i rok trajanja slatke pavlake, koji je označen na ambalaži. Dobićete namaz koji je skoro identičan nuteli, prijatnog ukusa i lepo maziv. Koristite ga za mazanje na palačinke, hleb ili jedite ovako kada želite da se zasladite. Od ove količine izadju 2 male teglice.

Saveti
Namaz je pogodan i za decu i za trudnice pa čak i za dijabetičare u dozvoljenim količinama. Med možete da zamenite fruktozom, kao što sam ja uradila. Menaž čokolada je specifičnog ukusa i arome, jer malo sladi, i zato je pogodna za ovakve namaze. Može da se stavi manje fruktoze ili meda ako volite manje slatko. Ono što je najvažnije znate koje ste namirnice upotrebili i da namaz ne sadrži nikakve konzervanse ni aditive. Možete čak i ekstrat od lešnika da izbacite a ako baš želite da postignete ukus lešnika, dodajte lešnik koji ste sitno samleli u mlinu za kafu.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here