Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
U posudi staviti kvasac da nadodje sa secerom i malo mleka.
Brašno , ulje i jaje staviti u vanglicu u kojoj mesimo testo pa dodati kvasac i preostalo mleko.
Zamesiti testo.
Vanglicu prekriti folijom i ostaviti testo da nadođe.
dodati jos brašna po potrebi.
ZA NADEV
nadoslo testo razvučemo i stavimo u plehove. Premazemo kecapom, paradajz sosom ili sta vec volite dodmo i origano, naredjamo sunkaricu , sampinjone i kackavalj narendamo.
Po zelji staviti i malo soli, rukolu, ceri paradajz i ba sve po vasem ukusu.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.