Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
U vecu serpu naliti vodu i ubaciti batake da se kuvaju, zatim dodati, luk, sargarepu i krompir,kuvati dugo dok meso ne omeksa zatim izvaditi i ocopliti meso i vratiti da se kuva. Izvafiti krompir umeljiti ga i dodati kasiku kajmaka, zatim C Začin sa ukusom piletine i jos malo obicnog C Začina. Sipati u corbu i kuvati.
U drugi mali sud otopiti mast i dodati brasno, a posebno sa strane jednu kockicu C bujon za supu razmutiti sa malo vode i dodati u zaprsku.
Sve to zajedno sipati u corbu i kuvati jos 15 tak minuta.
Dodati persun i corba je gotova.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.