|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Domaći ajvar
Kremast i preukusan starinski recept za ajvar
Uputstvo za pripremu jela
PRIPREMA
Papriku ispeći na šporetu i stavljati ih u kese i zavezati da se dodatno potpore (lakše se ljuste), papriku oljuštiti i ostaviti na nekoj rešetki da se ocede , kada se paprika ocedi, samleti i staviti da se prži. Ajvar pržiti nekih pola sata pa dodati sve sastojke , ostaviti oko 150-200ml ulja (da se zaprzi ajvar kada se ostavi u tegle) pržiti ajvar do željene gustine ( potrebno je prziti najmanje oko 2 do 2 ipo sata) ! Kada je ajvar gotov sipati u tegle prethodno zagrejane (da nebi pukle od vreline ajvara) zatim dobro zagrejati ulje i sipati u tegle na Ajvar i tako ga zadržite i umotajte u ćebe, u cebetu je potrebno da odstoji 24 h , zatim tegle zatvoriti poklopcima i ostaviti na tamno i hladno mesto , može se odmah konzumirati! Prijatno

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here