Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA SLANINE
Slaninu iseckati na kocke.
Po vasem nahodjenju na sitnije ili krupnije.
Cca 3cm.
Jako je bitno da su jednako seceni zbog przenja.
PRZENJE SLANINE
U veliku posudu stavite cvarke i vodu.
Potom predjite na przenje uz neprestalno mesanje.
Kada mast omeksa dodajte mleko .
A potom u crni luk za fantasticnu aromu.
Kada dobiju smesju boju gotovi su te ih rprocedite.
Sto se soljenja toce to vec ide po ukusu konzumenata.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.