|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
dodaj dodaj fotografiju
Sastojci

600 g brasna
3 komada jaja
5 kasika ulja
1 pakovanje kvasca
1 kasika soli
1 solja mleka

OZNAKE (pronađi slične recepte)
Sanidej MART 2020 Hleb brasna jaja ulja kvasca soli mleka
Domaci hleb
Najukusniji
Kuvar: Sanidej
Vrsta jela: Hleb
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 1,5 h
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 6
(br. glasova 4)
Uputstvo za pripremu jela

Kvasac usitniti i sipati u solju ugrejanog mleka. Posle pola sata pomesamo ga sa brasnom, jajima, uljem, solju i umesimo testo. Damo mu malo vremena da naraste oko 20 minuta.U pouljen i pobrasnjen pleh stavljamo oblikovan hleb i pecemo u rerni pola sata.

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here