Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Sanidej Vrsta jela:Hleb Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1,5 h Težina pripreme:1/5 Broj osoba:6
(br. glasova 4)
Uputstvo za pripremu jela
Kvasac usitniti i sipati u solju ugrejanog mleka. Posle pola sata pomesamo ga sa brasnom, jajima, uljem, solju i umesimo testo. Damo mu malo vremena da naraste oko 20 minuta.U pouljen i pobrasnjen pleh stavljamo oblikovan hleb i pecemo u rerni pola sata.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.