Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Paradajz oprati i iseći na manje delove.Samleti paradajz specijalnom mašinom koja odvaja semenke i koru.Samleti dva puta.Dodati očišćen crni luk bez seckanja.Beli luk očistite i dodajte a zatim i samlevenu ljutu papričicu i lovorov list.Kuvati na laganoj vatri 2 h a onda dodati so,cimet,origano,biber i esenciju.
Nastaviti kuvanje ali uz povremeno mešanje.Kuvati do željene gustine.Crni i beli luk ispasirajte a lovorov list izvadite.Pri kraju dodati konzervans (ili ga pasterizujte) i sipajte vruć u vrele tegle.Pokrijte ćebetom i ostavite da se hladi.
Recept je star 20 godina ali je po mom ukusu,ne dodaje se gustin i to mi se jako sviđa!Ako volite ljuće dodajte još ljute papričice.
Ostavite do služenja.
Prijatno !
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.