Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:mikulas Vrsta jela:Jela od mesa Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:30 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:4
(br. glasova 14)
Uputstvo za pripremu jela
Iseckati sitno praziluk, crveni luk, papriku i džigericu. U šerpu staviti kašiku masti.Kada se mast otopi dodati seckani luk, praziluk i malo propržiti. Zatim dodati iseckanu papriku i pržiti sve zajedno oko pet minuta.Dodati iseckanu džigericu i bujon i na srednjoj temperaturi uz povremeno mešanje pržiti 10-15 minuta.Kada je već sve isprženo dodati umućena jaja i sve lepo izmešati.Tek sad začiniti po želji. Dodati so, biber i malo suvog začina. Ostaviti još kratko, samo toliko dok se jaje isprži i nakon toga servirati dok je toplo.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.