|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Gljive u sojinoj pavlaci
Jedan od naših omiljenih priloga u vreme posta!
Kuvar: Torbica
Vrsta jela: Povrće, Sosovi, umaci i prilozi, Posna jela
Posebnosti: Vegetarijanska jela, Veganska jela
Vreme pripreme: 45 min
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 7)
Uputstvo za pripremu jela
POVRĆE
Staviti iseckan luk na malo maslinovog ulja, dodati prašak za pecivo, luk se bukvalno otopi. Kad se to desi, dodati isečene šampinjone, dinstati deset_ak minuta. Dodati sojinu pavlaku (Joya), limunov sok, so, usitnjen beli luk ili luk u prahu, gustin prema svom nahođenju koliko želite da bude gusto. Prokrčkati da se lepo zgusne. Na kraju dodati peršun! Prijatno!

Saveti
Idealan uz krompiriće ili bilo koje fašire od povrća! Naravno, može i uz meso!


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here