|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Grasak
dobar kao prilog uz neko peceno meso
Kuvar: snezap
Vrsta jela: Jela od povrća
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 1,5 h
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 3
(br. glasova 6)
Uputstvo za pripremu jela
GRASAK
Na ulju isprzite sitno seckana oba luka. Sargarepu ogulite, isecite na tanke kolutove i dodajte na luk, zatim dodajte grasak i sve zajedno malo jos proprzite. Zatim dodajte aleve paprike po zelji, i nalijte vrelom vodom, koliko zelite da vam bude gust, ja nalijem “da ogrezne” tako da bi na kraju bio gusci. Poklopite da se kuva, povremeno promesajte. Kada je skoro gotovo, posolite ili dodajte vegetu Pred kraj kuvanja razmutite 2-3 kasike brasna sa malo vode i nalijte u serpu. Promesajte i ostavite jos 5 minuta da se kuva. A zatim sklonite sa sporeta.

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here