Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
U serpu stavimo 2-3 kasike masti, a kada se mast ugreje proprzimo luk i sargarepu, dodamo papriku i meso da se przi i prelijemo vodom da ogrezne i ubacimo C kocku i zacine, aa onda smanjimo temperaturu na sporetu i tako dva sata dinstamo meso,.
Naseckamo slaninu i kad bude na pola kuvan gulas ili pred sam kraj dodamo sampinjone i slaninu izalijemo paradajzom.
tad dodamo i lovorov list i biber i po zelji zaljutimo .
Krckamo i dalje na tihoj vatri dok ne bude isparilo visak tecnosti.
Gulas nikad ne zaprzavam, vec pustim da se lepo ukrcka.
Servirate uz pire ili testeninu.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.