Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:flamingos Vrsta jela:Ostala jela Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1,5 h Težina pripreme:3/5 Broj osoba:4
(br. glasova 12)
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
Na zagrejanom ulju propžiti sitno iseckan crni luk.Krompir oljuštiti,oprati i iseckati na kockice.U propržen luk dodati pasirani paradajz,iseckan krompir.Umešati brašno i slatku začinsku papriku.Izmešati.Dodati iseckan beli luk,lovorov list.Naliti vodom(koliko da ogrezne).Poklopiti i kuvati na umerenoj vatri 30 minuta(uz povremeno mešanje).
ZAČINI
Začiniti po ukusu(dodati so,c začin iz bašte,c suvi biljni začin,kim i c bujon).Dodati iseckane kobasice i kuvati još 20 minuta.Na kraju dodati šećer i izmešati.Gotov gulaš skloniti sa ringle,ostaviti da se prohladi,servirati i poslužiti
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.