Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Hleb isecite na kriške, salamu isecite tanko, šampinjone isecite na kolutiće a kačkavalj izrendajte na sitno rende.
Umutite jaja i mleko, pa začinite začinom C.
Tepsiju nauljite ili obložite papirom za pečenje.
Ređajte kriške hleba na dno tepsije. Prelijte ih sa smesom od jaja i mleka. Nanesite tanak sloj kečapa.
Poređajte salamu pa nanesite još jedan tanak sloj kečapa. Pospite kačkavalj pa preko njega šampinjone.
Obilato začinite origanom.
Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200C stepeni oko 20-30 minuta. Kada je pri kraju pečenja, izvadite i na neka mesta stavite po maslinu. Još malo zapecite.
Saveti
Pica se pravi na razne načine i svi imaju neku svoju metodu. Ja ovu metodu volim, jer kao ljubitelj sira, pošto ga stavim ispod vlažnih šampinjona, uvek oset_im na kraju sir koji se tegli kao na reklami :) i ne osuši se.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.