Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Vpfu, mast, ulje i so staviti u šerpicu i grejati na ringli dok se mast ne otopi. Sačekati da se malo prohladi.Tepsiju podmazati maš3. Na dno stavite 2 kore kao podlogu.
Stavite malo preliva. Počnite sa ređanjem kora. Ivicu kore stavite na dno tepsije tako da ostatak kore viri van tepsije. Kutlačom sipate malo preliva i tako u krug ređate kore dok ne dođete do poslednje. Stavite sir. Onda kore vraćate unazad u tepsiju od poslednje do prve. Na svaku sipate kutlačom po malo preliva.
Na kraju ' ušuškate' burek sa dve kore koje ste ostavili sa strane za kraj. Ostatak preliva pospite preko bureka. Ako volite suvlji burek, stavite manje preliva.
Peći na 220 stepeni dok fino ne porumeni.
Prijatno!
Saveti
Pošto su heljdine kore tvrđe, bilo bi dobro da burek pripremite uveče, stavite ga u frižider i pečete tek ujutru.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.