Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaHRSKAVA JUNETINA
Razmutite jaja u posudi sa brašnom i solju, pa dodati malo vode ako je potrebno da bi se dobilo testo. Izrežite junetinu na tanke trakice pa je dodajte u testo, i dobro natopite. Zagrejte tiganj ili wok na jakoj vatri, dodajte ulje da se zagreje(taman da počne da se puši). Dodajte junetinu i duboko je pržite 5 minuta mešajući, a zatim je ocedite na papirnom ubrusu. Dodajte šargarepu u tiganj i pržite oko minut/minut i po, a zatim i nju ocedite na ubrusu. Iseckajte mladi luk i beli luk, kao i ljutu papričicu, pa ih propržite kratko mešajući. Dodajte šečer, sirće, soja sos i bujon u tiganj i mešajte dok ne provri. Zatim dodajte i kukuruzno brašno i mešajte na blagoj vatri dok se sos ne zgusne. Vratite junetinu u tiganj i mešajte dok se potpuno ne natopi sosom.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.