|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Jagnjeća rebra i krompir iz kese
Jednim udarcem glavno jelo i prilog, odlično!
Kuvar: Torbica
Vrsta jela: Jela od mesa, Tradicionalna jela, Praznična jela
Posebnosti: Jela bez laktoze
Vreme pripreme: 1,5 h
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 7)
Uputstvo za pripremu jela
SASTOJCI
Sve sastojke staviti u kesu za pečenje i protresti da se sve sjedini. Zatvoriti kesu ali ne skroz, tako da vrh malog prsta može da uđe kroz otvor kese, da ne eksplodira. ovo više volim nego da bušim kesu odgore. Peći na 180 stepeni sat ipo u rerni. Prijatno!

Saveti
Koje god meso da upotrebite, nećete pogrešiti!


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here