Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaJAGODE U OBLANDI
Listove oblande umotati u vlažnu krpu. Jagode očistiti od peteljke, i dobro oprati .Preliti ih šećerom i ostaviti nekoliko sati da puste sok. (Najbolje je ostaviti ih preko noći).Potom u šerpi pomešati omekšali margarin , čokoladu i jagode sa sokom. Neprestano mešati dok smesa ne provri a margarin i čokolada se otopi.Skloniti s vatre , dodati mleven keks i ostaviti da se ohladi.Sve lepo sjediniti mešanjem a jagode malo izgnječiti. Fil podeliti na tri dela. Svaki fil premazati preko jednog lista oblande i uviti u rolat. Ostaviti da se rolati stegnu pa ih onda seći. (Mogu da se koriste i smrznute jagode .)
Ovaj rolat dugo pravim ali sa višnjama. Uvek sam se pitala kakav je ukus s drugim voćem. Najviše me kopkalo da napravim s jagodama. Verujte vrlo je ukusno .Treba uvek isprobavati nove mogućnosti. Sledeći put pravim s malinama .
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.