Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaOSNOVNI DEO
Pre pripreme puter neka odstoji na sobnoj temperaturi neko vreme kako bi se lakse topio. Varjacom izraditi puter sa secerom u prahu dok se ne dobije ujednacena i mekana smesa. Zatim dodati mleveni keks i polako dodavati cedevitu. Mesati dok se ne dobije homogena masa.
FIL
U prethodnu smesu narendati cokoladu i staviti visnje. Dobro izmesati. Na pripremljenu tacnu staviti pola smese u pravougaoni oblik. Preko iseci bananu, a zatim staviti ostatak smese.
GLAZURA
Na pari otopiti cokoladu i kasicicom je preliti preko torte. Ukrasiti bombonama po zelji.
Saveti
Jednostavna priprema ove torte omogucava da ukljucite i decu u pripremu: da dodaju voce, ili mesaju smesu dok vi topite cokoladu. Ova torta ne sadrzi puno kalorija.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.