Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Na ulju proprziti sitno iseckan luk i dodati smrznuto povrce ( sargarepa, karfiol i brokoli), pa naliti sa malo vode. Nakon 15 minuta umutiti skuvano povrce stapnim mikserom i dodati sitno iseckano junece meso, saku opranog pirinca i sargarepu iseckanu na kolutove. Zaciniti sa zacinom C, biberom i persunom. Naliti sve sa vrelom vodom i kuvati oko sat vremena. Na kraju umutiti kasiku brasna sa dve kasike kisele pavlake i soljom vrele vode. Tu smesu uliti u corbu i prokuvati jos 10ak minuta.
Saveti
Junece meso ce biti mekano, ako ga pre kuvanja drzite par sati u vodi sa kasikom sode bikarbone.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.