Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Šnicle premazati začinom C sa ukusom piletine, C začinskom crvenom paprikom I preliti uljem. Ostaviti da odstoji 20 min. Šnicle grilovati u tiganju oko 10 minuta I potom ih iseći na trake. Na ulju propržiti beli luk i seckani praziluk, tome dodati meso isečeno na trake, dolivati C bujon i dinstati dok sve ne bude meko. Zatim dodati pečenu papriku isečenu na trake i isečen i oljušten paradajiz. Dinstati na umerenoj temperaturi dok se paradajiz ne ukuva uz povremeno mešanje. Posoliti, dodati , C crvenu začinsku paprika, zacin C, C biber I C senf. Kada je sve gotovo posuti susamom.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.