|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
KARAMEL OBLANDA
Posni slatkiš .....
Kuvar: Sladja 29
Vrsta jela: Deserti, Kolači
Posebnosti: Za alergične, Pogodno za malu decu
Vreme pripreme: 30 min
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 10
(br. glasova 9)
Uputstvo za pripremu jela
FIL:
Šećer na tihoj vatri karamelisati,dodati 1dl.vode i ostaviti na tihoj vatri da se karamelisani šećer istopi. Zatim dodati isečen margarin i neprekidno mešati i dodati belu čokoladu,kada se čokolada istopila skloniti fil sa vatre pa dodati keks. Od dobijene mase odvojiti 3velike kašike pa dodati džem i kakao. Filovati oblande.Premazati koru sa one strane gde su kockice to isto uraditi i sa drugom korom pa ih spojiti .Ovo ponovimo i sa druge dve oblandice. Izmešati odvojeni fil sa džemom i kakaom pa premazati sastavljene oblande(fil ide u sredini oblande) sa glatke stane preko fila staviti isfilovane druge dve oblandice. Ostaviti oblande na hladno da se stegnu.Seći po želji.....

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here